7 apr / 2017

Fitflop Sko Udsalg

Den FitFlop Efterår Vinter Collection

FitFlop er kendt for deres moderigtige og komfortable toning sko og sandaler,fitflop sko udsalg som er ideelle til sommeren og ret cool til en aften uanset årstiden. Men med vinteren nærmer sig hastigt, behøver du ikke ønsker dine tæer til at stå ude i kulden.

Heldigvis FitFlop har udgivet en ny serie af toning støvler passer bedre til koldere klimaer. Når den fortabte kolde snap kommer, kan du være sikker på, at din bagdel og ben vil blive holdt varm med den ekstra aktivitet genereret af støvlerne, og dine fødder vil være alle lunt og Toasty.

FitFlop sandaler var udtænkt af Marcia Kilgore, der satte sig for at finde en effektiv måde at få en ekstra fordel i kampen mod flab. Skoene er inspireret af wobble bord, og genskabe de konstante balance justeringer ved at indføre mikro ustabilitet i gå-gangart.

Når du går i FitFlop støvler og sko,fitflop sko udsalg få musklerne i hele underkroppen tonet hurtigere, og vægttab bliver meget lettere. Skoene tone kalvene med op til 11%, lårene op til 16%, og gluteus op til 30% mere end standard sko, og hjælpe med at rette kropsholdning gør du stå op lige og højere, lette spændinger i lænden, nakke og skuldre.

Det betyder dog ikke ende med at forme en perfekt ben. FitFlop er blevet hyldet som mirakuløse ved lider af ledsmerter, slidgigt, degenerative disc sygdom, psoriasis arthritis, iskias og mange flere smertefulde muskel betingelser for komfort og stødabsorbering de tilbyder. Ved at tage de chokbølger ud af at gå, er belastningen på ankler, knæ, hofter og lænd alle, men elimineret, og med dem, så er smerten.

FitFlop støvler tilbyde de samme vidtrækkende sundhedsmæssige fordele som FitFlop sandaler, og endda forbedre på komfort faktor! Hvis du selv om FitFlop Oasis var tilbyder det blødeste ruskind, vent til du prøver på Mukluk og Gogh!

Men efterår / vinter kollektionen tilbyder helt nye stilarter for at friste dig, med den funky retro FitFlop Super Sneeka og de luksuriøse FitFlop Superboots føjet til samlingen.

Nye FitFlop stilarter sælge ud hurtigt, og ligesom Mukluk var sidste år vinter varmere de nyeste modeller er sikker på at være en stor succes for dette år, har netop blevet frigivet i USA i september.

Fordelene ved FitFlopThe FitFlop ændrer også fordeling af tryk gennem fødderne, hjælper til at lette mange smertefulde mund betingelser. Nylige undersøgelser har vist et gennemsnit på en 25% reduktion af trykket lastning i fødderne, med tæerne bliver lettet med op til 30%, hvilket gør dem perfekte knyst sko og ideel til folk der lider af hammer tæer.

Hælen får 15% mere lettelse at tilbyde hjælp med foden stress frakturer, plantar fasciitis og hælspore, og en stigning i kontakt område 8% giver ekstra støtte til at hjælpe med flade fødder og faldne buer. Du vil kæmpe for at finde sundere fodtøj, og selv hvis du ikke har nogen lidelser, vil du stadig nyde godt af den enestående komfort, og de vil bidrage til at holde smertefulde mund betingelser i skak.

Mens FitFlop sko, sandaler,fitflop sko udsalg hjemmesko og støvler bidrage til at få kroppen i form, den rungende feedback er, at Fitflops er utrolig behagelige at have på, med tusindvis af glade kunder rose det fodtøj til komfort faktor, og mange hævder de sko og støvler er “de mest komfortable sko, jeg nogensinde har slidt”, hvilket sandsynligvis betyder lige så meget for de fleste mennesker som deres toning beføjelser.

FitFlop Gogh ClogsNot en boot på alle, men værd at nævne i denne hub, da de er store vinter sko, med en lun faux fåreskind foring til at holde tæerne dejlig og varm.

De super bløde ruskind overdel har en DuPont vandtæt behandling for at holde dem ser godt, bør du få fanget i en bløde, med en robust ydersål at give stor greb i både våd og tør.

Stilen er fantastisk med et væld af smarte farver, med jordfarver sikker på at se godt ud med alle vinter outfits.

Den FitFlop Gogh har Microwobbleboard teknologi i mellemsålen for at tilbyde exceptionel dæmpning og får musklerne i den nederste del af kroppen på overarbejde for at holde din underkrop i perfekt form.

Den FitFlop Gogh blev udgivet sidste år og blev en øjeblikkelig succes; Men 2010 har set nogle store nye tilføjelser til sortimentet.

FitFlop Boots er det ideelle valg for koldt og vådt vejr

Den FitFlop er en sommer favorit til toning underkroppen,fitflop sko udsalg forbedre kropsholdning og holde fødderne i total komfort. Men når sommeren svinder til grå og temperaturerne styrtdykke, er de ikke bedst egnet. Toning sandaler er alt sammen meget godt i varmen fra sommersolen, men for vinteren tæerne får noget tilbage ude i kulden. Men ikke mere, for FitFlop støvler er ankommet, og de ser lige så sexet som FitFlop sommer sandal kollektion.

Som man kunne forvente fra en brand berømt for komfort, FitFlop støvler fortsætte den fine tradition. Hvis du ikke har haft glæden af ​​et par Fitflops under fødderne, har du endnu til at opleve, hvad ægte komfort egentlig er. Den super bløde mellemsål i skoene giver en god dæmpning, men komforten er ikke begrænset til fødderne, med leddene i hele nederste del af kroppen nyder godt af den fremragende stødabsorbering, som mellemsålen tilbud.

Mellemsålen er kraftcenter af skoene toning egenskaber. Alle FitFlop sko er udstyret med den berømte Microwobbleboard i mellemsålen, strækningen mellem den barske slidbanen af ​​ydersålen og den bløde foring ved siden af ​​fødderne. Den Microwobbleboard er en fejring af, hvad der kan opnås med EVA skum, hvis du virkelig sætte dit sind til det. Konstrueret ud af tre forskellige skumgummi tætheder, er hver sektion af mellemsålen opgave et andet formål. Hælen er udstyret med den højeste skum tæthed, og tilbyder robusthed til at klare hælen strejke og absorberer de chokbølger, der genereres. I midten sektion er der, hvor den toning udløses, med den super bløde lav densitet skum indføre ustabilitet, som kroppen kompenserer ved at aktivere flere muskler. Endelig i tå, medium density skum skaber et solidt grundlag for push off, men er stadig meget polstret for komfort.

Med alt det skum under fødderne, FitFlop tilbyde det bedste inden for komfort,fitflop sko udsalg men de tilbyder meget mere end komfort. Udformningen er sådan, at koncentrationen fod tryk ændres, aflastning på fødderne, og vigtigst, på leddene i tæerne. Skoene faktisk reducere presset på tæerne med op til 30%. Hvis du lider af knyster eller hammer tæer, vil du forstå, hvor gavnligt det er. De metatarsalknoglernes hoveder er ikke designet til at håndtere høje tryk, og når overskydende kraft placeres på leddene, reagerer kroppen ved at fastsætte mere knogle, kan tæerne blive skævt, og knyster kan danne. FitFlop bidrage til at mindske risikoen for disse misdannelser ved at sænke trykket på leddene, og også ved at rette knoglerne i fødderne korrekt.

Hvis du er på dine fødder hele dagen, FitFlop støvler tage stammen ud af at stå og gå,fitflop sko udsalg hjælper med at holde den nederste del af kroppen føler stor. Uanset om du bruger dem til arbejde eller for at ramme indkøbscentre, ømme og trætte fødder bliver en saga blot. Relieffet fra chokbølger af gang virker vidundere for dem med besværlige samlinger. Brusk problemer lempes, gigtplagede led bliver mindre smertefuld, og gang bliver en fornøjelse. Listen over smertefulde knogler og muskler betingelser, som skoene lindre er udtømmende, med skoene bliver universelt til gavn for alle almindelige fod klager. Men for de fleste mennesker, hovedårsagen til, at de henvender sig til FitFlop i første omgang er at få hjælp til vægttab og til at forbedre kroppens tone, med den enestående komfort at være en behagelig overraskelse, når skoene ankommer med posten.

Nu er du ikke kommer til at tabe natten over; men skoene vil bidrage til at øge muskel aktivitet og få dig brænde flere kalorier. Til forbedring krop tone, sko og støvler er første sats. Uafhængige tests ved University of Salford og London South Bank University i England har vist, at skoene ikke blot reducere presset i fødder og leddene, men vil få op til 30% mere toning til ballerne, 16% til hamstrings og 11% til kalvene. Den Microwobbleboard hjælper selv at ændre kropsholdning, korrigere gå gangart og så kroppen til at bevæge sig effektivt som naturen har tiltænkt.