7 apr / 2017

Fitflop Sandaler Udsalg

Matjar Alwatany lancerer FitFlop mærke

FitFlop har udvidet til 44 lande,fitflop sandaler udsalg og er et velkendt fodtøj mærke. Mange berømtheder har tilsluttet sig fodtøj brand ved flaunting dem med deres trendy tøj.

Oprindeligt blev FitFlop designet til at være en hjælp i fitness regime kvinder. De var kendt for toning af musklerne og forbedre kropsholdning. Mens du arbejder i et motionscenter, du har brug for at tage sig af din komfort. Hvis de sko, du slid er ikke de rigtige, kan de forårsage forstuvninger eller skader. Denne mærke af fodtøj holder disse bekymringer i tankerne og designs fodtøj i overensstemmelse hermed. Stress reduceres på kalve og lår, mens du arbejder ud med disse sko.

FitFlop har udvidet til 44 lande, og er et velkendt fodtøj mærke. Mange berømtheder har tilsluttet sig fodtøj brand ved flaunting dem med deres trendy tøj.

Oprindeligt blev FitFlop designet til at være en hjælp i fitness regime kvinder. De var kendt for toning af musklerne og forbedre kropsholdning. Mens du arbejder i et motionscenter, du har brug for at tage sig af din komfort. Hvis de sko, du slid er ikke de rigtige, kan de forårsage forstuvninger eller skader. Denne mærke af fodtøj holder disse bekymringer i tankerne og designs fodtøj i overensstemmelse hermed. Stress reduceres på kalve og lår, mens du arbejder ud med disse sko.

Annoncerer Foreslået Afregning af FitFlop Limited gruppesøgsmål

Klassen: Et forslag er fundet en løsning med hensyn til gruppesøgsmålet påbegyndt mod FitFlop Limited ( “FitFlop”), før Superior Court of Quebec under journalnummer 500 06 000.629 127 og før Ontario Superior Domstolen i henhold fil nummer 14 60.155 på vegne af den følgende klasse ( “Forliget aftalen”):

Alle indbyggere i Canada, som har købt FitFlop fodtøj til og med 8. juli, 2016 ( “Class medlemmer”)

RESUMÉ: FitFlop har indvilget i at betale et maksimalt beløb på $ 400.000 (den “forligsfonden”) til betaling af alle varsel omkostninger, gebyrer tildeles klasse råd ( “gruppeadvokaten Gebyrer og omkostninger”), honorar priser, hævder administrationsgebyrer og omkostninger og gyldige krav.

FitFlop har også aftalt at vilkårene for påbud i punkt 14 i forligsaftalen med hensyn til sine reklamer,fitflop sandaler udsalg mærkning og reklamemateriale.

Fordelene der skal gives til støtteberettigede gruppemedlemmer, som indsender et gyldigt Kravformular ( “Settlement Fordele”) skal være som følger:

For at modtage Settlement Fordele, skal hver klasse medlem fremsætte et gyldigt Kravformular enten via mail eller elektronisk. Klasse Medlemmerne kan genvinde betaling for op til to par FitFlop Footwear ved at indsende et ansøgningsskema, under straf af loven. Ingen købsbevis er nødvendig.

Klasse Medlemmerne kan genvinde betaling for mere end to par FitFlop Footwear ved at indsende et ansøgningsskema, under straf af loven, og giver en gyldig og læselig købsbevis, for hvert par af FitFlop fodtøj, for hvilke der søges Settlement Fordele.

Hvis de samlede Settlement Fordele gyldigt hævdet af klasse medlemmer overstiger forligsfonden (minus varsel omkostninger, gruppeadvokaten Gebyrer og omkostninger og skadesbehandling gebyrer og omkostninger), vil de enkelte Settlement Fordele reduceres forholdsmæssigt.

Hvis de samlede Settlement Fordele gyldigt hævdet af klasse medlemmer er mindre end forligsfonden (minus varsel omkostninger, gruppeadvokaten Gebyrer og omkostninger, og hævder administrationsbidrag og omkostninger), vil de enkelte Settlement Fordele øges forholdsmæssigt.

Skulle der være en balance i forligsfonden efter betaling af alle varsel omkostninger, gruppeadvokaten Gebyrer og omkostninger, hævder administrationsgebyrer og omkostninger samt Settlement Fordele kan Fonds d’aide aux handlinger kollektiver hævder den procentdel af balance, som det er berettiget til i henhold til loven. Et sådant krav vil være begrænset til den forholdsmæssige andel af Settlement Personalegoder, der tilbydes Quebec Class medlemmer. Det resterende beløb i forligsfonden vil derefter blive udbetalt til den canadiske Podiatric Medical Association.

Gruppeadvokaten GEBYRER OG OMKOSTNINGER: Den søges til gruppeadvokaten Gebyrer og omkostninger beløb vil være $ 200.000, plus eventuelle føderale og provinsielle skatter. Alle gruppeadvokaten Gebyrer og omkostninger vil blive fratrukket forligsfonden.

Vigtige datoer GODKENDELSE, fravælge og indsigelse: En bevægelse for at godkende forliget aftale, der vedrører klasse medlemmer, uanset deres provins eller territorium bopæl, vil blive hørt af Superior Court of Quebec i Montreal Courthouse placeret på en Notre Dame Street Øst, Montreal, Quebec den 24. august, 2016 9:00 A / M i rum 2.08 (den “Quebec Godkendelse Hearing”).

Hvis den foreslåede løsning er godkendt,fitflop sandaler udsalg vil det være bindende for alle gruppemedlemmer, undtagen dem, der gyldigt fravælge. Alle fravælge Forms skal være poststemplet senest 45 dage efter godkendelse Order.

Hvis du ønsker at gøre indsigelse mod den foreslåede løsning, skal du sende en skriftlig meddelelse om indsigelse mod gruppeadvokaten ved senest 10 dage før den godkendende Hearing. Din skriftlig indsigelse bør omfatte: (a) navn, adresse, e-mail adresse og telefonnummer; (B) en kort redegørelse for årsagerne til din indvending; og (c) om du planlægger at deltage godkendelsen afvikling hørelse personligt eller ved en advokat, og hvis ved advokat, navn, e-mail adresse og telefonnummer på advokaten. Gruppemedlemmer, der ikke modsætter forligsaftalen behøver ikke blive vist på godkendelse afvikling hørelse eller træffe enhver anden foranstaltning på dette tidspunkt. En Kravformularen skal være poststemplet, sendes via e-mail eller afsluttes på Forligshjemmesiden senest 60 dage efter den seneste af den godkendende bekendtgørelse udstedt af Superior Court of Quebec samt ophævelse Order udstedt af Ontario Superior Court of Justice (den “krav Filing Deadline”). Der vil ikke være nogen videre i aviserne i forligsaftalen. Den nøjagtige dato for de krav Filing Deadline vil blive offentliggjort på Forligshjemmesiden. Det påhviler enhver klasse medlem, som ønsker at fremsætte et krav for at tjekke denne hjemmeside i tide.

Krav vil kun blive behandlet, og betalinger til gruppemedlemmer, der fil gyldigt krav Forms til tiden og efter godkendelse af forliget aftale af Quebec Court.