7 apr / 2017

Fitflop Sandaler Tilbud

Fitflops passerer stranden weekenden test

Eller i det mindste, Skal denne sommer Check It Out.

De flip flops,fitflop sandaler tilbud der angiveligt strømline dine ben og forme din gluteus maximus blot ved at gå. Lavet i England af bioteknologer, firskåren rem stil sko angiveligt træne lår, kalve og bums på grund af en mellemsål designet til lidt destabilisere foden, hvilket skaber en kontinuerlig spænding i ben og balder muskler. Nye overførsler af 45 $ fitness fodtøj forventes i juli.

Når en publicist sendt en prøve par, der tilfældigvis i min størrelse jeg troede, jeg prøve skoene i løbet af en weekend med venner i Capitola. Jeg regnede jeg ville hoofing det på sand, gader og trapper, og det ville tælle som et komplet sortiment af overflader, som de fleste kvinder går på i løbet af en dag.

Jeg var ikke forventer mine ben til at forvandle sig til de Gams af modellen afbilledet på emballagen på én dag eller 100 dage. Men jeg var villig til at muskelaktivitet og cirkulation, forbedre min balance og kropsholdning og ja, brænde kalorier med hvert skridt jeg tager.

Den første test kørte. Jeg havde dem,fitflop sandaler tilbud mens du navigerer min SUV gennem Santa Cruz bjergene uden hændelse i bakspejlet, jeg sandsynligvis shouldn have lidelsesfæller en mulig accelerator til bremse funktionsfejl.

Den sande test kom med en gåtur fra min ven ejerlejlighed til landsbyen. De Fitflops stramt støttet mine fødder ned de 86 stejle trin til stranden og op igen. De forblev comfy for time I vinduet gik. På sand, kunne jeg mærke mine kalve stramning at holde dem på mine fødder.

Den eneste ulejlighed jeg havde var den lejlighedsvise udløsning jeg gjorde på grund af tykkelsen af ​​sålerne. Jeg kompenseret ved at løfte mine fødder højere for at undgå en snuble.

I slutningen af ​​dagen, de Fitflops stadig føltes godt i virkeligheden,fitflop sandaler tilbud jeg begyndte kræver dem, når jeg tog dem af. Har jeg se eller føle en forskel efter én dags? Nej, men jeg kan lide dem nok til at bære dem hele sommeren selv uden de udråbt fitness fordele.

David Cameron bruger ‘Fitflops’ på ferie

Med et glas fra øl ved en havn side café,fitflop sandaler tilbud kan David Cameron ligne han tager det let på ferie. Men på hans fødder er et Fortæl fortælling tegn på, at han ikke er at lade tingene helt glide.

Premierministeren sportslige sko med en buet sål som hjælper wearers tabe sig og forbedre muskeltonus i en sikker indikation af midaldrende bekymre sig om sin figur.

Under valgkampen, hr Cameron afslørede han gennemgik en “stor patriotisk kamp” at slanke, skære ud brød fra sin kost og foregår regelmæssige løbeture.

Hans vedtagelse af Fitflops dukket op som nummer 10 udgivet et foto af Camerons nyder en drink i 34 graders varme i Alvor, Portugal.

En barfodet Samantha Cameron bar en blomstret maxi nederdel,fitflop sandaler tilbud hvilket er noget af en ferie favorit, hun blev også afbilledet i det i løbet af familiens 2008 flugt til Cornwall. I år gået hun det med en 39 Jigsaw silke Camisole.